Onze achtergrond

Er wordt heel wat gezegd en geschreven en we willen benadrukken dat het ons ontroerd. Jullie mening is van groot belang voor ons. Dit kan zeer uiteenlopend zijn.
Wat wil je benadrukken? Onze doelstelling? Onze kwetsbaarheid? Onze persoon?

Iemand die ons nauw aan het hart ligt, neemt de aanvang:

Mattias & Katrien, waarom vertellen jullie niet wat meer over jullie verleden? Jullie professioneel verleden, want jullie hebben reeds zoveel gedaan en bereikt in het leven. Vertel me dit en laat me weten wanneer het er staat.


Mattias (°1986) volgde TSO aan de hotelschool in Leuven. Eens afgestudeerd trok hij naar het buitenland waar hij de komende vier jaar als kok werkte op verschillende plaatsen, althans, daar waar de uitdaging het grootst was. Met een mooi gevuld curriculum dankzij de opgedane ervaringen in Frankrijk, Engeland en ook in eigen land zette hij zijn eerste werkcarrière halt om verder te kunnen studeren. In 2011 studeerde hij af aan de Erasmushogeschool Brussel en met zijn diploma Bachelor in Hotelmanagement ging hij aan de slag in de hotelsector, deze keer in het onthaal en de administratie als nacht-receptionist. Na een eerste opname in 2013 zocht Mattias andere horizonten op en verkende een boekhoudkundige opleiding gevolgd door een onmiddellijke indiensttreding als medewerker in de boekhouding. Hierna volgde een tweede opname en gedurende het herstel werkte hij als vrijwilliger.

Katrien (°1979) studeerde Menswetenschappen aan het Paridaensinstituut te Leuven. In 2004 behaalde ze haar Master in de Audiovisuele Kunsten met onderscheiding en met als medium documentaire en reportage aan het RITS.
Na haar opleiding maakte Katrien een rondreis doorheen Zuid-Amerika gedurende acht maanden. Ze ging daarna op zoek naar een functie bij een productiehuis en werkte intussen bij als interim-kracht. Katrien werkte als reporter en redactrice bij bekende productiehuizen zoals Woestijnvis en Kanakna. Ze deed ervaring op in de verschillende aspecten van de maak van de reportages waaronder research, beeld, klank, regie en montage door haar werk bij Man Bijt Hond en werd dan ook een vast lid van het ‘Wordt Gevolgd -team’. Katrien had dan een eerste ziekenhuisopname met afwisselend herval en herstel. Ze bleef niet bij de pakken zitten en nam gedurende die periodes verschillende initiatieven waarbij creatief werk in een artistiek atelier en tentoonstellingen een groot onderdeel innamen.

Zowel Mattias als Katrien volgden modules uit de opleiding Ervaringswerker in de Geestelijke Gezondheidszorg en beide behartigen ze de belangen van zichzelf en van psychisch kwetsbaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s